Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#AZ13374TONI CORS - ANDREW I EL BAGUL MÀGICMagia,ilusionismo...Catalunya

CONSULTAR

22-11-201930-12-2021

Observaciones de la oferta

CONSULTAR CONDICIONS I DISPONIBILITAT. INCLOU EQUIPS. CONSULTAR CONDICIONES Y DISPONIBILIDAD. INCLUYE EQUIPOS. CONTRACTACIÓ TONI CORS / CONTRATACIÓN / BOOKING / PORTAL MUSICA MANAGEMENT MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 m@portalmusica.com IVA NO INCLÒS / IVA NO INCLUIDO

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

TONI CORS - ANDREW I EL BAGUL MÀGIC

TONI CORS -  ANDREW I EL BAGUL MÀGIC

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Magia,ilusionismo...
Web
https://www.tonicorsmagic.com/
Descripción
LA MÀGIA DE TONI CORS Toni Cors es dedica a la màgia des de fa més de 25 anys. Campió d'Espanya en la modalitat de Màgia General, premi atorgat per la SEI (Sociedad Española de Ilusionismo) i amb diversos premis nacionals, ha presentat els seus espectacles per tot l'estat i altres països europeus. Actualment viu a Girona. PROFESSIONALITAT 27 anys de professió es noten. Toni Cors fa una màgia dinàmica, moderna, elegant en la presentació i mai es ridiculitza a l'ajudant del públic que col·labora. ESPECTACLES Confia i estiguis tranquil, els espectacles de Toni Cors són una aposta segura. Des d'un escapisme de festa major a un número de manipulació per a un festival internacional de màgia. ANDREW I EL BAGUL MÀGIC Fa molts, molts anys l'Andrew va aconseguir un bagul en una botiga d'antiguitats. Pensava que era un simple bagul antic, però més tard descobriria que en el seu interior passaven coses extraordinàries. Ara l'Andrew té més de 100 anys però la màgia del bagul el conserva jove. En agraïment, recorre els carrers de totes les ciutats compartint les il·lusions amb les persones que troba.

Observaciones

Gènere: Teatre de carrer, Màgia i Humor Gestual. Durada: Variable. Requisits tècnics: No requereix cap infraestructura, ni escenari, ni presa de corrent, tampoc equip de so, ja que tot va incorporat en la plataforma mòbil.

Otras Ofertas de TONI CORS - ANDREW I EL BAGUL MÀGIC

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica