Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#BN14348HALLDOR MARPop/RockCatalunya

CONSULTAR

21-03-202416-12-2024

Observaciones de la oferta

HALLDOR MAR - CONTRACTACIÓ CONTRATACIÓN BOOKING - PORTAL MÚSICA MANAGEMENT - MIQUEL COMELLA 676236200 - m@portalmusica.com - www.portalmusica.com - www.servimusica.com

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

HALLDOR MAR

HALLDOR MAR HALLDOR MAR564HALLDOR MAR565HALLDOR MAR577

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Pop/Rock
Web
https://www.youtube.com/c/halldormar
Descripción
Des que de petit li donava a les olles i paelles de la seva mare, quan vivia en un poblet d'Islàndia, Halldor Mar ha estat músic. Tot i això, no es va dedicar a la bateria ni tampoc al piano, com la seva mare desitjava. Va ser la guitarra que el va enxampar i no l'ha deixat des de llavors. L'ha tocat en totes les seves versions, però va estudiar a fons la guitarra clàssica, la qual cosa el va portar a Barcelona, on volia perfeccionar la seva tècnica. Amb els anys, va començar a destinar més temps a crear la seva pròpia música. Ho va combinar amb fer classes de guitarra a horari complet i actuacions pels pubs irlandesos de Barcelona. El 2009 edita "Simple", el seu primer àlbum en solitari, pel segell Daruma Records. L'any 2014 publica el seu segon àlbum "Winds", on versiona grans clàssics de la Nova Cançó com "Al vent", "Paraules d'amor" i "Qualsevol nit pot sortir el sol", traduïdes a l'anglès. El disc és un èxit i li proporciona concerts per tot Catalunya. El 2017 surt "Records", el seu tercer disc amb gran part de les cançons en català. Un any després, s'estrena a TV3 el programa "Katalonski" i Halldor Mar n'és el presentador. En el seu salt a la pantalla, el músic viatjarà a diferents llocs del món per a trobar estrangers que han après el català i aquesta decisió els ha canviat la vida. El programa aprofita la figura musical de Halldor per a donar-li un paper protagonista a la música, permetent que el cantant interpreti diversos temes juntament amb els Katalonskis". De moment, s'han estrenat dues temporades del programa.
Enlaces Externos
https://open.spotify.com/artist/2hAqpc3KO45yPkERfWqXZV?si=typLRjRISaazaG_4IaTbJQ
https://www.instagram.com/halldormar/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
https://m.facebook.com/Halldormarr/
https://twitter.com/halldormar
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1wrOMd0pTXwQO5TYfVOeCW5I7XsLc5B-w

Observaciones

Aquest any 2023 estrena nou disc. “El mar no té camins” és el nom de l’àlbum, produït i enregistrat el juliol de 2022 per en Caïm Riba al seu estudi. És un disc molt personal que reflecteix en diversos aspectes el tarannà de l’artista. Gairebé íntegrament en català, podem dir que és un treball lluminós, positiu, nostàlgic, i també atrevit i fora de la seva zona de confort. Hi ha cançons que a l’inici només eren un ritme de bateria. N’hi ha on no canta, sinó recita. Hi ha barreges de tècniques i estils fins ara poc familiars. El músic islandès ha volgut trepitjar nous terrenys i s’ha permès sorprendre’s a si mateix descobrint noves maneres de compondre i d’expressar-se. El treball compta amb les col·laboracions de Xavi de la Iglesia, del grup Blaumut, i de Caïm Riba en les cançons “Si em vols aquí” i “Salvarem el món”, respectivament. També hi participen els músics que ja el van acompanyar en l’anterior disc, “Records”. Són Ramiro Rosa a la bateria, Gilles Estoppey al piano i teclats, Pep Colls al baix i Guido di Blasi a la guitarra elèctrica i clàssica. A més a més, inclou la veu de la soprano Ximena Agurto, el violí de la Mireia Bartolí, el cello de Marta Pons i el clarinet de Teresa Nogueron. En Caïm i la Teresa fan coros a moltes de les cançons.

Otras Ofertas de HALLDOR MAR

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica