Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#QU13375TONI CORS - MAGICUS PARTYMagia,ilusionismo...Catalunya

CONSULTAR

22-11-201930-12-2021

Observaciones de la oferta

CONSULTAR CONDICIONS I DISPONIBILITAT. INCLOU EQUIPS. CONSULTAR CONDICIONES Y DISPONIBILIDAD. INCLUYE EQUIPOS. CONTRACTACIÓ TONI CORS / CONTRATACIÓN / BOOKING / PORTAL MUSICA MANAGEMENT MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 m@portalmusica.com IVA NO INCLÒS / IVA NO INCLUIDO

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

TONI CORS - MAGICUS PARTY

TONI CORS - MAGICUS PARTY

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Magia,ilusionismo...
Web
https://www.tonicorsmagic.com/
Descripción
MAGICUS PARTY Ideal per a festes privades, petites o grans sales i situacions on el pressupost és més ajustat i les condicions tècniques no són les idònees. Divertit, dinàmic, sorprenent i interactiu. El públic juga un paper important durant l'espectacle. DESCRIPCIÓ : Magicus Party és un espectacle de màgia divertit, dinàmic, sorprenent i interactiu on el públic juga un paper important durant la representació. Es combinen parts parlades d’alta comicitat amb efectes impactants amb acompanyament musical. Ideal per a festes privades o sales amb o sense escenari. TIPUS DE PÚBLIC: Programa adaptable a públic familiar o únicament adult.

Observaciones

Durada: 60' Requeriments tècnics: Únicament una presa de corrent. TEMPS DE MUNTATGE: 40’ -L’equip de so està inclòs i el muntatge de llums és opcional en cas de necessitat. -Disponible l’opció MAGICUS PARTY 2.0, Toni Cors i la seva partenaire amb efectes de grans il.lusions.

Otras Ofertas de TONI CORS - MAGICUS PARTY

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica