Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#RS13343MAGARI BALL FOLKFolk,Country,World Music...Catalunya

CONSULTAR

18-11-201930-12-2021

Observaciones de la oferta

CONSULTAR CONDICIONS I DISPONIBILITAT. NO INCLOU EQUIPS. CONSULTAR CONDICIONES Y DISPONIBILIDAD. NO INCLUYE EQUIPOS. CONTRACTACIÓ MAGARI / CONTRATACIÓN / BOOKING / PORTAL MUSICA MANAGEMENT m@portalmusica.com MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 IVA NO INCLÒS / IVA NO INCLUIDO

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

MAGARI BALL FOLK

MAGARI BALL FOLK

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Folk,Country,World Music...
Web
https://ivangarriga.cat/
Descripción
El nostre repertori està pensat per ser ballable en la seva totalitat. Pertant fem ball folk de composició propia. MAGARI és un duet de música tradicional gestat entre la Cerdanya i l’Alt Urgell, al Pirineu Català. Aquesta formació vinculada a la música i la cultura pirinenques es troba immers en la preparació d’un treball discogràfic al voltant de les diferents danses que es ballen actualment en el panorama de la música tradicional del Pirineu i el sud d’Europa. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs el repertori conté els temes d’arrel tradicional i composicions pròpies encofrades segons les estructures originals de les diferents danses que ens permeten oferir un espectacle en format concert ball. A part d’escoltar-nos, aquells que s’hi animin poden participar de la festa ballant, en parella i en grup, el nostre repertori: pasdobles, masurques, xotis, cercles, rondeus, xampanyes… Podem comptar amb la figura d’un mestre de danses per tal de dinamitzar l’ambient a peu de plaça.

Observaciones

MAGARI és un duet de música tradicional gestat entre la Cerdanya i l’Alt Urgell, al Pirineu Català. Aquesta formació vinculada a la música i la cultura pirinenques es troba immers en la preparació d’un treball discogràfic al voltant de les diferents danses que es ballen actualment en el panorama de la música tradicional del Pirineu i el sud d’Europa. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles pirinencs el repertori conté els temes d’arrel tradicional i composicions pròpies encofrades segons les estructures originals de les diferents danses que ens permeten oferir un espectacle en format concert ball. A part d’escoltar-nos, aquells que s’hi animin poden participar de la festa ballant, en parella i en grup, el nostre repertori: pasdobles, masurques, xotis, cercles, rondeus, xampanyes… Podem comptar amb la figura d’un mestre de danses per tal de dinamitzar l’ambient a peu de plaça.

Otras Ofertas de MAGARI BALL FOLK

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica