Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#TL13254LA SALSETA DEL POBLE SECOrquesta Baile/Salón/Espectáculo,más de 6 músicosCatalunya3900€01-01-202022-06-2020

Observaciones de la oferta

NO INCLOU EQUIPS. CONDICIONS I DATES A CONSULTAR. NO INCLUYE EQUIPOS. CONDICIONES Y FECHAS A CONSULTAR. LA SALSETA DEL POBLE SEC CONTRACTACIÓ CONTRACTACIÓN BOOKING PORTAL MÚSICA MANAGEMENT - MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 m@portalmusica.com AMB EQUIPS APROX + 1500 € CON EQUIPOS APROX + 1500 € SUPER OFERTA VÀLIDA NOMÈS CONTRACTANT FINS EL 31-12-2019. SUPER OFERTA VÁLIDA SÓLO CONTRATANDO HASTA EL 31-12-2019

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

LA SALSETA DEL POBLE SEC

LA SALSETA DEL POBLE SEC LA SALSETA DEL POBLE SEC6LA SALSETA DEL POBLE SEC8LA SALSETA DEL POBLE SEC9

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Orquesta Baile/Salón/Espectáculo,más de 6 músicos
Web
http://salseta.cat/
Descripción
La Salseta del Poble Sec és molt més que un punt de referència dins del panorama musical a Catalunya (i durant més de tres décades i mitja) és un focus de creativitat artística sense massa precedents a casa nostra. Les cançons de ‘A sucar!’(últim disc de La Salseta), que toquen tots els ‘pals’ musicals i que freguen totes les emocions humanes, en són el millor testimoniatge, i fan entendre, sense cap dificultat, que La Salseta del Poble Sec s’allunya molt del concepte de les orquestres de ball a l’ús.

No és casualitat que La Salseta del Poble Sec sigui una banda reconeguda arreu i que molts dels seus temes formin part, ja, de l’imaginari col.lectiu de tot un país i, a l’hora, de vàries generacions. Ara, per si tot això no en fora prou, La Salseta del Poble Sec s’ha immers en un esforç musical, artístic, tecnològic i humà que deixarà bocabadats a tos els seus incondicionals, i també aquells que, per circumstàncies de la vida, i per increïble que pugui semblar, encara no s’havien donat compte de la seva existència.

A l’avantguarda, doncs, de la música de ball (encara que no hi ha cap orquestra a Catalunya amb les característiques de La Salseta, tot s’ha de dir), La Salseta és una banda actual, dinàmica, fresca, jove, divertida, puntera, contemporània, plena de salut, que te molt a dir en el panorama musical que ens envolta. ‘A sucar!’ destaca per la qualitat musical de les seves cançons i l’atreviment dels seus continguts. Temes molt ben elaborats, amb estils diversos, amb lletres que volen testimoniar el sentir de la societat actual (de la solidaritat a la gresca canalla, sense manies) sense oblidar, mai de la vida, la marxa i el ritme que fan que els cossos es facin i es desfacin davant d’un escenari. Què es podia esperar d’una formació orquestral que ‘només’ te 38 anys, es a dir, que es troba en la flor de la vida? Són els joves i, sobre tot, els ‘joves d’esperit’ els principals beneficiaris (potser benefactors, tanmateix) de la música de La Salseta del Poble Sec.

L’orquestra que ens va fer sortir al carrer en els temps, no tan allunyats, de la transició i què ens ha mantingut, malgrat el desencís popular dels darrers anys, als envelats i les places dels pobles de les festes majors, continua fidel als seus principis. Perquè hi ha principis que mai no acaben. Aquest estiu, tothom a sucar amb La Salseta del Poble Sec!

Escrit per: Joan-Ignasi Ortuño (Periodista)

Observaciones

MEDALLA D’OR DE BARCELONA AL MÈRIT CULTURAL: La Salseta del Poble Sec viu, malgrat la seva llarga carrera musical, o, potser, per això, un dels moments més significatius de la seva trajectòria artística, si més no, sempre coronada d’èxits. A més d’apropar-se (la formació es va fundar el 1977) a la data de celebració de les seves quatre décades d’existència, el dilluns dia 9 de març rebrà la Medalla d’Or de la Ciutat que concedeix l’Ajuntament de Barcelona , com a reconeixement a “la seva contribució a la recuperació de la democràcia, la festa i els balls de carrer”.

Otras Ofertas de LA SALSETA DEL POBLE SEC

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
No hay ofertas en este momento

Partners

Portalmusica