Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#VF13252RUC'N'ROLLVersiones/Tributos/Clónicos*ANDORRA3300€25-10-201930-12-2025

Observaciones de la oferta

CONSULTAR CONDICIONS I DISPONIBILITAT. NO INCLOU EQUIPS. CONSULTAR CONDICIONES Y DISPONIBILIDAD. NO INCLUYE EQUIPOS. CONTRACTACIÓ RUC'N'ROLL / CONTRATACIÓN / BOOKING / PORTAL MUSICA MANAGEMENT MIQUEL COMELLA 676 23 62 00 m@portalmusica.com INCLOU 10% IRNR , QUADERN ATA I DESPESES DE DUANA. // INCLUYE 10% IRNR , CUADERNO ATA Y GASTOS DE ADUANA.

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

RUC'N'ROLL

RUC'N'ROLL RUC'N'ROLL571RUC'N'ROLL573RUC'N'ROLL574RUC'N'ROLL576

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Versiones/Tributos/Clónicos
Web
www.rucnroll.cat
Descripción
Després d'acabar la #Gira2023 amb l'actuació al programa Tot Es Mou (TV3) i un concert en l'emblemàtica Cúpula de les Arenes (Barcelona), tornem amb un espectacle vibrant que no oblidareu: més de 2 hores de música i molta festa per a tots els públics... amb les millors cançons del Rock Català!!! RUC'N'ROLL és música, records i molta festa!!! Oferim un concert que reviu els clàssics del Rock Català, amb una posada en escena de qualitat i amb molta energia, que connecta amb el públic des de la primera fins a l'última cançó. El repertori se centra en les bandes més conegudes dels anys 90: Sau, Els Pets, Sopa de Cabra i Lax'n'Busto, les mítiques cançons de Sangtraït i Gossos, l'ska de Brams i Obrint Pas... i alguna sorpresa més! Tornen les cançons que han marcat a més d'una generació. Amb RUC'N'ROLL... reviuràs el bo i millor del Rock Català! RUC'N'ROLL | Un projecte musical que fa homenatge als clàssics del Rock Català dels anys 90. Des de la temporada 2023, compta amb la incorporació del guitarrista Pemi Rovirosa (LAX'N'BUSTO). Després de set temporades amb concerts arreu dels Països Catalans, compartint escenari amb grups com Catarres, Mishima, Mazoni, Búhos o Joan Garriga... i comptar amb la participació d'alguns dels protagonistes del Rock Català, com el Pemi Fortuny, el Jimmy Piñol i el Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), el Jordi Gas (Sau), el Francesc "Cuco" Lisicic i el Jaume Soler "Peck" (Sopa de Cabra), la Lupe Villar (Sangtraït), el Francesc Ribera "Titot" (Brams) i haver propiciat el retrobament de les Llufes (Els Pets) l'Annabel Gavaldà i l'Asun Molina..
Enlaces Externos
https://youtu.be/QKmCCRrk3-o?si=-Wp67mDnhpw1C0CT

Observaciones

RUC'N'ROLL | #Gira2024 seguirà fent-vos reviure aquestes mítiques i llegendàries cançons amb la participació dels seus protagonistes!!! Un espectacle vibrant que no us deixarà indiferents: més de 2 hores de música i molta festa per a tots els públics... amb les millors cançons del Rock Català!!!

Otras Ofertas de RUC'N'ROLL

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica