Datos de la oferta

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final
#WG11923COBLA SIMFÒNICA CATALANACobla*ANDORRA

CONSULTAR

07-03-201931-12-2025

Observaciones de la oferta

CONSULTAR CONDICIONS CONSULTAR CONDICIONES

Contacto

Nombre de contacto: Miquel Comella

Teléfono: 676236200

Email: m@portalmusica.com

NEGOCIAR OFERTA CON EL VENDEDOR

COBLA SIMFÒNICA CATALANA

COBLA SIMFÒNICA CATALANA

Características

Nombre Publicador
Miquel Comella
Empresa
PORTAL MÚSICA MANAGEMENT
Categoría
Cobla
Web
www.portalmusica.com
Descripción
Quan una cobla es dedica exclusivament a la interpretació de concerts, vol dir que s’ha marcat unes fites de compromís, les quals la predisposen per excel•lir davant d’excel•lents partitures que conformen el patrimoni musical català.

La Cobla Simfònica Catalana sovinteja les seves aparicions en prestigiosos auditoris del país, en els quals rep importants reconeixements de públics que valoren la música per a cobla i la professionalitat dels músics que la integren.

La formació de la Cobla Simfònica Catalana ha compartit els seus concerts amb altres instruments aliens, com: violí, piano, violoncel, arpa, flauta i, fins i tot, amb la veu humana, de la qual destaquen importants solistes i acreditades corals.

Els concerts de la Cobla Simfònica Catalana marquen una línia de música simfònica o de format lliure, que han escrit destacats compositors de casa nostra immersos en l’element que els fa viure.

La millor cobla , els millors solistes. Únicament concerts.
La mejor cobla , los mejores solistas. Únicamente conciertos.

ENS PODEU TROBAR AL PROGRAMA.CAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER SOL.LICITAR LA VOSTRA SUBVENCIÓ

Observaciones

ELS SOLISTES DE LA COBLA

El programa que avui presentem vol ser un bloc d’obres ben escollides, en les quals els músics exhibeixen les seves aptituds i virtuositat, davant d’obres escrites per destacats compositors, ben coneixedors de les possibilitats de cada instrument. Així doncs, Bernat Castillejo i Meritxell Carbonell amb el seu duet de flauta travessera ens mostraran la seva sensibilitat i domini de l’instrument, uns excel·lents valors que ens ha donat la música actual. Joan Lluís Moraleda exdirector de la cobla, va escriure una interesant partitura en la qual el trio de solistes format per Salvador Parés en el tible, Jordi Molina a la tenora i Ivan Babiloni en el fiscorn, ofereixen les seves envejables facultats interpretatives. Ens trobem davant un gran programa que finalitza amb l’actuació dels solistes de trompeta, Josep Lluís López, Marc Faus i Carles Herruz, una interessant obra concertant i uns instrumentistes d’excel·lent qualitat.

En aquesta ocasió s’inicia el programa amb la sardana Juny de Juli Garreta, així doncs la programació s’enriqueix amb una sardana de magnífica qualitat, del qui fou l’impulsor de les sardanes simfòniques.

LA MÚSICA DE CASA NOSTRA

Otras Ofertas de COBLA SIMFÒNICA CATALANA

Código OfertaArtista-EspectáculoCategoríaZonaPrecio OfertaFecha InicioFecha Final

Partners

Portalmusica